]> مشکل در اوبونتو ۱۳.۱۰
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مشکل در اوبونتو ۱۳.۱۰

  1. Top | #1
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    شماره عضویت
    996
    نوشته ها
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 24.0

    مشکل در اوبونتو ۱۳.۱۰

    سلام خسته نباشید لطفا اگه میشه کمکم کنید...
    من امروز نسخه ۱۳.۱۰ اوبنتو رو روی لبتابم که خودش ویندوز ۸.۱ روش نصب بود نصب کردم...و میخواستم که جفته سیستم عامل ها رو همزمان داشته باشم.اما بعد از نصب اوبونتو و ری استارت لبتاب یک ارور برای من ظاهر شد که نوشته:
    reboot and select proper boot device
    بعد میگه که یک سیدی رو بذارم توی دستگاه تا سیستم راه بیوفته من دیسک اوبونتو رو در دستگاه قرار میدم بعد میره باز برای نصب اوبنتو...در کل نه اوبونتو و ویندوز قبلیم رو برام اجرا نمیکنه...دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. Top | #2
    in fact everybody is nobody
     

    عنوان کاربر
    مدیر آزمایشی
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    شماره عضویت
    955
    سن
    20
    نوشته ها
    118
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 43.0
    درود از نسخه های بروز استفاده کنید ۱۳.۱۰ یک نسخه قدیمی اوبونتو میباشد ./
    we are creatures that should not exist by natural law
    programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •