]> مشکل در بوت شدن اوبونتو ۱۵.۰.۴
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل در بوت شدن اوبونتو ۱۵.۰.۴

  1. Top | #1
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    910
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Linux Chrome 44.0.2403.130

    مشکل در بوت شدن اوبونتو ۱۵.۰.۴

    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم
    بعضی وقتها وقتی اوبونتو بوت میشه..در صفحه لاگین نه کیبورد کار میکنه نه کلیک موس و حتی تصویر بس زمینه هم نمیادو من مجبورم لبتابو با باور خاموش کنم دوباره روشن کنم تا شاید مشکلش رفع بشه...اگه نشد بعد چن بار درست میشه..چ جوری بصورت کامل رفعش کنم؟؟
    ممنون از راهنمایی تون

  2. Top | #2
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 42.0
    سلام.
    مشکل عجیبیه!
    قبل از به وجود اومدن این مشکل چیزی نصب نکردید؟ کار خاصی نکردید؟ تنظیمی، دست کاری، وارد کردن دستوری یا غیره... ؟
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  3. Top | #3
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    910
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Linux Chrome 44.0.2403.130
    نه هیچ چیز..از اول همینطوری بود

  4. Top | #4
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 42.0
    ببینید اوبونتو مثل ویندوز نیست که سر هر مشکلی نیاز به نصب مجدد داشته باشه، همیشه یه راه حل درستی هست برای یه مشکل... اما مشکل شما یه چیز خاصه، ممکنه نصبتون ناقص بوده و مشکلی داشته بوده باشه! ممکنه دیسک نصبتون مشکل داشته باشه. دانلود کردید اوبونتو رو؟ اگه آره md5 فایل دانلود شده رو چک کنید (پایین روش اینکار رو میگم) اگرم دیسک خریدنی بوده که احتمال مشکل داشتنش کم نیست! پس بهتره اوبونتوی فعلی رو حذف کنید و مجدد نصب کنید. تا وقتی هم که مشکل حل نشده هیچ نرم افزاری نصب نکنید و تنظیمات خاصی اعمل نکنید...
    شروع کار و مخصوصا همه چیز درباره سیستم فایل لینوکس و آموزش پارتیشن بندی مناسب برای توزیع های گنو/لینوکس رو هم ببینید. ممکنه پارتیشن بندی درستی انجام ندادید البته بعید میدونم این ربطی به این مشکل داشته باشه.

    نحوه چک کردن md5 :
    فایل رو داخل دسکتاپ توی اوبونتو قرار بدید و دستور زیر رو توی ترمینال (ctrl + alt + t) وارد کنید:

    دستور لینوکس:

    UbuntuForums.ir@Linux:~$

    [انتخاب دستورات]

    md5sum ~/Desktop/ubuntu-file.iso


    قسمت قرمز رنگ رو با اسم فایل جایگزین کنید...
    وقتی دستور رو وارد کنید احتمالا کمی طول میکشه تا کارش تموم شه که زمانش بستگی به قدرت سیستمتون داره...
    وقتی تموم شه یه کد خروجی میده.
    فایل md5 های اوبونتو ۱۵.۰۴ رو چک میکنیم:
    http://releases.ubuntu.com/15.04/MD5SUMS
    باید کد خروجی شما دقیقا مطابق با کدی باشه که توی فایل بالا میبینید. فایل هر نسخه از ۱۵.۰۴ توی لینک بالا لیست شده، بگردید دقیقا کد مربوط به فایل خودتون رو پیدا کنید.
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  5. Top | #5
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    910
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 46.0.2490.86
    من از روی cd نصب کردم...بعد از وقوع مشکل یکبار حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم پا بر جا بود..

  6. Top | #6
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 42.0
    چند بار بوت کنید وقتی که تونستید بدون مشکل وارد شید؛ دستورهای زیر رو وارد کنید به ترتیب:

    دستور لینوکس:

    UbuntuForums.ir@Linux:~$

    [انتخاب دستورات]

    sudo apt-get update ; sudo apt-get upgrade
    sudo apt-get update --fix-missing ; sudo apt-get -f install


    احتمالا با همون دستور خط اول مشکل حل شه، اگه حل شد خط دوم رو نمیخواد وارد کنید.
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  7. Top | #7
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    910
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Linux Chrome 44.0.2403.130
    با این کار هم درست نشد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •