]> [حل شد] مشکل در گراب
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
لایک درختی3لایک
  • 1 پست توسط S0h3!L
  • 1 پست توسط S0h3!L
  • 1 پست توسط robobo

موضوع: مشکل در گراب

  1. Top | #1
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    شماره عضویت
    239
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Tapatalk Firefox 3.5.6

    مشکل در گراب

    سلام دوستان. من اوبونتوی 14.04 رو کنار ویندوز 7 نصب دارم. آخرین بار بعد از ریستارت لینوکس این ارور ظاهر شد و دیگه گراب بالا نمیاد. لطفا من رو راهنمایی کنید.
    6290cd41c5c3363e2e359f6bb0788654

  2. Top | #2
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 34.0
    سلام.
    لپتاپ دارید؟ قدیمی هست احتمالا درسته؟
    چند وقته اوبونتو نصب هست و بدون مشکل کار میکنه؟
    این مشکل بعید میدونم الکی به وجود اومده باشه! کاری نکردید اخیرا روی اوبونتو؟
    از boot-repair استفاده کنید، پست چهارم این تاپیک رو ببینید:
    نصب گراب اوبونتو
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  3. Top | #3
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    شماره عضویت
    239
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Tapatalk Firefox 3.5.6
    ممنون از راهنماییتون. بله لپتاپ نسبتا قدیمی دارم. مدت دو هفته لینوکس نصب بود. تنها دستکاری هم نصب کروم بود که بعد از نصبش یکسری مشکلات جزیی به وجود اومد.
    من با توضیحات اون تاپیک دیسک boot repair رو اجرا کردم و بعد از ریستارت ارور قبلی رفع شد، ولی گراب بالا نیومد و فقط ویندوز بوت شد. بعد از طریق لایو دیسک طبق توضیحات http://blog.libooks.ir/?p=64 دوباره گراب رو نصب کردم و پیغام ‫‪ Installation finished. No error reported رو هم دریافت کردم. اما بعد از ری استارت با این ارور مواجه میشم
    98429e19f54fc6ab2e84e79c41e45e3e

  4. Top | #4
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 34.0
    من نمیدونم اون کتاب که لینکش رو گذاشتید داخلش چی هست، اما این ارور احتمالا با اجرای دوباره boot-repair مشکلش حل میشه چون فکر کنم گراب نمیتونه / رو پیدا کنه و برای همین این ارور رو میده... یه بار دیگه بوت ریپر رو امتحان کنید.
    robobo این پست را پسندیده است! :)
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  5. Top | #5
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    شماره عضویت
    239
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 31.0
    دوباره امتحان‌ کردم boot-repair رو ولی فرقی نکرد. اين خروجی boot-repair هست . Ubuntu Pastebin
    ظاهرا تو اجرای chroot مشکلی هست چون از live disk هم نتونستم chroot رو اجرا کنم

  6. Top | #6
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 34.0
    واقعا نمیدونم مشکل چیه عزیز!
    هرچی هم سرچ کردم همه کسایی که این مشکل رو داشتن اولش گفته بودن لپتاپ قدیمی دارن! همه راه حل هارو هم شما انجام دادید (boot-repair و نصب دوباره گراب)
    اطلاعات و برنامه های زیادی روی اوبونتو دارید؟
    robobo این پست را پسندیده است! :)
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  7. Top | #7
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    شماره عضویت
    239
    نوشته ها
    4
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 39.0.2171.95
    نه، من تازه دو هفتست که با لینوکس آشنا شدم و چیز زیادی هم روی اون ندارم از اول هم قصد داشتم دوباره اوبونتو نصب کنم ولی خواستم یه تلاشی هم برای حل مشکل کرده باشم .به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتین
    S0h3!L این پست را پسندیده است! :)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •