]> مشکل در استفاده ازwifi در centos
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
لایک درختی2لایک
  • 1 پست توسط S0h3!L
  • 1 پست توسط ایمـان

موضوع: مشکل در استفاده ازwifi در centos

  1. Top | #1
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    297
    نوشته ها
    7
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 37.0.2062.103

    Question مشکل در استفاده ازwifi در centos

    سلام دوستان من سیستم عامل centos رو روی vmware نصب کردم . میخوام بدونم چطور میتونم از wifi تو این توزیع استفاده کنم؟ در اصل wifi رو نمیشناسه نمیدونم;مشکل از کجاست؟چطور میتونم حلش کنم؟

  2. Top | #2
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 32.0
    سلام.

    نبایدم بشناسه چون ماشین مجازی هست ماشین مجازی که wifi نداره! شما اگه سیستم اصلی خودتون اینترنتش (wifi یا هر مدل دیگه ای) وصل باشه و به اینترنت دسترسی داشته باشید، توی ماشین مجازی هم باید اینترنت اوکی باشه. اگرم نبود خودتون باید برید از تنظیمات وصلش کنید. دقت کنید توی تنظیمات نزده wifi ، به صورت کانکشن معمولی هست...

    اگه از تنظیمات چیزی پیدا نشد باید تنظیمات ماشین مجازی رو توی vmware تنظیم کنید، درضمن چک کنید مثلا فایروال ویندوز دسترسی گرفتن اینترنت توسط vmware رو بلاک نکرده باشه. اگه ویندوز 7 دارید در قسمت configure network adapters (یه همچین چیزی هست دقیق یادم نیست) چک کنید آداپتر مجازی vmware فعال یا enable باشه.
    ایمـان این پست را پسندیده است! :)
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  3. Top | #3
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    297
    نوشته ها
    7
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 37.0.2062.120
    ممنون از پاسختون من اوبونتو رو هم روی همون vmware نصب کردم اما wifi که سیستم استفاده میکنه رو میشناسه ؟ میشه راجع به او تنظیمات بیشتر توضیح بدید.

  4. Top | #4
    Linux | Security
     

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    307
    نوشته ها
    6
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 32.0
    سلام

    ماشین های مجازی کارت های شبکه ی وایرلس اینترنال ( مثال کارت های درون لپ تاپ ها ) رو نمی تونند در اختیار سیستمی که درون ماشین مجازی نصب شده است بگذارند

    اما کارت های شبکه ی وایرلس اکسترنال ( USB ) را می توانند . کافیه از سمت راست پایین روی کانکت شدن کارت شبکه ی وایرلس USB کلیک کنید .


    این برای زمانی هست که واقعا احتیاج دارید با یک کارت شبکه وایرلس در ماشین مجازی استفاده کنید ! اما اگر موضوع سر متصل شدن به اینترنت هست کافیست سیستم اصلی خودتون ( چه ویندوز و چه لینوکس و چه مک ) به اینترنت متصل باشه ( به هر طریقی ) سپس تنظیمات اینرتنت ماشین مجازی رو روی NAT بزارید . این فقط برای VMware نیست و در بقیه مجازی ساز ها نیز به همین صورت است


    موفق باشید

  5. Top | #5
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    297
    نوشته ها
    7
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 37.0.2062.120
    ممنون از توضیحات کاملتون .تنظیمات شبکه vmware روی nat هست اما مشکل من هنوز حل نشده .من اطلاعاتی راجع به centos ندارم نمیدونم چطور میتونم به شبکه متصل شم ؟؟؟؟
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست problem.png  

  6. Top | #6
    Linux | Security
     

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    307
    نوشته ها
    6
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 32.0
    سیستم عامل اصلی شما چی هست ؟

    پس از این که مطمین شدید NAT مجازی ساز متصل هست . به داخل centos بروید و یک ترمینال باز کنید . ابتدا دستور زیر رو بزنید :

    کد:
    ifconfig
    اگر کارت شبکه ی اترنت یعنی eth0 و یا eth1 و ... رو دیدید به این صورت عمل کنید : ( با دسترسی روت )

    کد:
    dhclient eth0
    دقت کنید که اگر اینترفیس کارت شبکه ی شما eth1 و ... بود باید اون رو وارد کنید (‌eth0 مثال هست )

    اما اگر بعد از دستور ifconfig اینترفیسی مشاهده نکردید . دوباره دستور ifconfig رو با سویچ a- امتحان کنید و خروجی رو این جا بزارید

  7. Top | #7
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    297
    نوشته ها
    7
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 37.0.2062.120
    ویندوز سون هست. دستور رو زدم این خروجی گرفتم
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست problem1.png  

  8. Top | #8
    Linux | Security
     

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    307
    نوشته ها
    6
    OS/Browser
    Windows 7 Firefox 22.0
    خوب دوست عزیز شما اصلا اینتفریس اترنت ندارید که !

    برای مطمین شدن از این موضوع به این صورت عمل کنید :

    http://pad1.whstatic.com/images/thum...ion-Step-2.jpg


    مطابق عکس بالا در پنچره ی باز شده یعنی Virtual Machine Settings چک کنید ببینید از سمت چپ گزینه ای به نام Network Adapter وجود دارد یا خیر . عکس زیر :

    http://pad3.whstatic.com/images/thum...ion-Step-3.jpg


    اگه هم چین گزینه ای وجود نداشت روی add کلیک کنید و سپس در پنجره ی add Hardware Wizard روی گزینه ی network adapter کلیک کنید و سپس next کنید . مطابق عکس زیر :

    http://pad1.whstatic.com/images/thum...ion-Step-8.jpg


    در مرحله ی بعد روی NAT کلیک کنید و در آخر روی Finish کلیک کنید . حالا قبل از روشن کردن ماشین مجازی . دوباره به مسیر زیر برید :

    کد:
    Virtual Machine Settings > Network adapter
    از سمت راست روی گزینه ی Connect at power on کلیک کنید و در نهایت ماشین مجازی رو روشن کنید . حالا دوباره ifconfig -a بزنید ببینید اینترفیس اترنت براتون add شده یا نه .
    S0h3!L این پست را پسندیده است! :)

  9. Top | #9
    لطفا استاتوس خود را تنظیم کنید.
     

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    297
    نوشته ها
    7
    OS/Browser
    Windows 7 Chrome 37.0.2062.120
    مسیری که عکسشو گذاشتین چک کردم تمام تنظیمات درسته اما بازم همون خروجی رو میگیرم یه ارور موقع لود شدن مربوط به I/o هم نشون میده فکر کنم بی ارتباط به مشکلم نباشه
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست problem2.png  

  10. Top | #10
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    Linux (Ubuntu) Firefox 32.0
    اگه روی centosـتون چیز خاصی ندارید پیشنهاد من اینه کلا vmware رو کنار بزارید (که احتمالا کرک شده هم هست!) و از نرم افزار رایگان و سبک و در عین حال بسیار قدرتمند ویرچوال باکس یا Virtual Box استفاده کنید.
    حجمش هم کمه میتونید به راحتی دانلودش کنید.
    https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads :
    http://download.virtualbox.org/virtu...-95972-Win.exe
    درضمن اون Extention pack و... رو هم پیشنهاد میکنم دانلود و نصب کنید.
    و فکر کنم بشه همون centos روی vmware رو به راحتی روی ویرچوال باکس هم اوکی کنید. روی همین بالا بیاریدش و اگه باز مشکل داشت یه کم توی تنظیماتش چرخ بزنید و گوگل کنید اگه اوکی نشد یه centos نصب کنید مجددا...

    اگرم نمیخواید اینکارو کنید بگید تا ببینم چیزی میتونم پیدا کنم که مشکلش رو حل کنیم یا نه...
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •