]> مشکل با Wi-Fi
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مشکل با Wi-Fi

  1. Top | #1
    مشروطی مشروطی ما
    داریم می آییم!!!
     

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    53
    نوشته ها
    45
    OS/Browser

    مشکل با Wi-Fi

    دیروز نرم افزار واین رو نصب کردم برای فتوشاپ!!! و تونستم فتوشاپ رو بالا بیارم! اما نکته ای که جالب و عجیب بود برام!
    بعد از نصب با استفاده از **دستور sudo pppeoconf قصد داشتم کانکشن ppoe بسازم اما وسط لود می گفت kvnet MT (یا یه چیزی شبیه به این)شما 1400ه و باید 1500 باشه! و ممکنه با مشکلات جدی شبکه مواجه بشین!
    و از امروز که لپتاپ رو روشن کردم دیگه هیچ شبکه ی *wi-fi شناسایی نمیشه!!!

  2. Top | #2
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    عزیز وی پی ان های pppoe که توی ایران کار نمیکنن! چرا الکی اینکارو کردی که اینجور مشکلی پیش بیاره؟
    حذفش کن ببین حل میشه؟

    دستور لینوکس:

    UbuntuForums.ir@Linux:~$

    [انتخاب دستورات]

    sudo apt-get remove --purge pppoeconf

    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  3. Top | #3
    مشروطی مشروطی ما
    داریم می آییم!!!
     

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    53
    نوشته ها
    45
    OS/Browser
    واللا اینترنت دانشگاه ما این وطریه که شما به وای فای وصل میشی بعد با اکانت broadband یوزر پسورد رو وارد میکنی!
    و چون برودبند نداشت در گوگل سرچیدم یکی از دوستان گفتن راه اینه! ما هم رفتیم و جواب داد و استفاده کردیم!
    این طور به نظر می رسه که اصلاً وای فای لبتاپ رو تشخیص نمیده! !
    از هلپ خود اوبونتو استفاده کردم و چند تا کد تو ترمینال زدم که بر اساس اون ها اوبونتو تشخیص می داد که وای فای با این مشخصات هست اما همچنان هیچ نتورکی پیدا نمی کنه!
    ممکن هست مشکل از نصب درایور باشه!؟
    چون من از ابتدا درایوری نصب نکردم روی اوبونتو!

  4. Top | #4
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    خوب داری میگی که از اول مشکل نداشت و بعد از اون اینجوری شده!
    حذفش کردی با دستوری که دادم؟ بعد از حذف ریستارت کن اگه حل شد و خواستی وی پی ان بسازی، با این دستور نصبش کن:

    دستور لینوکس:

    UbuntuForums.ir@Linux:~$

    [انتخاب دستورات]

    sudo apt-get install pppoeconf


    بعد از نصب هم از settings قسمت network به راحتی میتونی به وی پی ان وصل شی.
    بعد از اینکه یه بار وصل شی از پنل بالای اوبونتو آیکن شبکه قسمت vpn میتونی به همون وی پی انی که بار قبل وصل شدی دوباره کانکت شی...
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

  5. Top | #5
    مشروطی مشروطی ما
    داریم می آییم!!!
     

    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    شماره عضویت
    53
    نوشته ها
    45
    OS/Browser
    ریمو کردم اما همچنان انگار وای فایی وجود نداره!!

  6. Top | #6
    R+L=J
     

    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    شماره عضویت
    1
    نوشته ها
    2,225
    نوشته های وبلاگ
    1
    OS/Browser
    ممکنه فقط اون آیکن شبکه از بالای پنل رفته باشه! چک کن شاید اینترنت داشته باشی.
    اگه اینجوری نبود، یه بار به صورت سخت افزاری wifi رو خاموش و روشن کن وقتی توی اوبونتو هستی، ببین حل میشه؟
    اگه نشد، برو از settings قسمت network ببین شاید روی حالت airplane mode رفته باشه، یا مثلا wifi از اونجا غیر فعال یا خاموش شده باشه...
    قوانین (همه کاربران مطالعه کنند) : http://www.ubuntuforums.ir/thread1.html
    لطفا پس از حل مشکل یا رسیدن به جوابتون:
    di LKI3 ۲.۱۷. همه کاربران موظفند پس از حل شدن مشکل یا رسیدن به جواب خود، تاپیکشان را به عنوان موضوع حل شده نشانه‌گذاری کنند.
    برای اینکار، از منوی بالا تاپیک، منو "ابزار‌های موضوع" را انتخاب کرده و سپس گزینه "نشانه‌گذاری این تاپیک به عنوان موضوع حل شده" را انتخاب کنید. این تصویر را ببینید: http://www.imgshare.ir/di-TNWC.png

    rlj3 they will rule together small

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •